Radical Night Repair

60 ml

Reacties van andere gebruikersProductinformatie

Radical Night Repair bevat huidbeschermers die meerdere tekenen van huidveroudering tegengaan. Vitamine A microcapsules leveren doorlopend actieve ingrediënten af die de huidtextuur aanzienlijk verbeteren, ongelijkmatige pigmentatie en huidverslapping bestrijden en de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels tot een minimum beperken. Meervoudige antioxidant-bescherming van een combinatie van vitaminen C, E en A zorgt samen met geavanceerde huidbeschermers op basis van plantaardige stamcellen voor bescherming tegen de zichtbaarheid van toekomstige huidveroudering als gevolg van zowel natuurlijke als externe factoren. Een multi-vector lipidencomplex helpt de oorzaken van een rode huid te verzachten en irritatie te minimaliseren. Hydratoren kalmeren en verzachten de huid en verlichten de tekenen van een doffe, droog en futloos uitziende huid.

 

Voordelen 

  • Maakt de huid strak, glad en stevig
  • Herstelt oppervlakkige huidverkleuring
  • Gaat irritatie tegen, kalmeert en verzacht dankzij uiterst werkzame concentratie
  • Kan worden gebruikt als geavanceerde anti-aging peeling thuis

 

 

Aanbevolen gebruik

Door de hoge concentratie retinol is dit een uiterst werkzaam product. Droogheid, irritatie en vervelling in het beginstadium zijn normaal. Deze symptomen ontwikkelen zich over het algemeen 3-7 dagen na de eerste keer aanbrengen en geven aan dat de huidcellen wakker worden en dat beschadigde huid wordt afgevoerd. Als u nog geen retinol gebruikt, raden wij u aan voorzichtig te beginnen. Breng twee keer per week 30 minuten voor het slapengaan en na het reinigen 2-3 pompjes aan. Verhoog de frequentie naarmate de huid toleranter wordt.

Om de reactie te verminderen

- Minder pompjes van het product gebruiken
- De frequentie van aanbrengen verlagen
- Een aanbevolen hydraterend en kalmerend ZO® product gebruiken, zoals bijvoorbeeld Revitatrol of Renewal Crème
- Naarmate de huid sterker en toleranter wordt, zullen er minder van de verwachte reacties optreden
- Op plekken waar de huid dunner is, kunnen meer reacties worden verwacht (rondom de ogen, mond, hals, borst)
- Minder product aanbrengen leidt dan tot lagere huidreacties, maar ook tot een langzamer herstel
- Het duurt 2-6 weken voordat er veranderingen zichtbaar worden en 5 maanden van dagelijks gebruik voor maximale resultaten
- Onthoud: Resultaten en comfort gaan niet altijd hand in hand


 

ZO® RETINOL STIMULATION PEEL

Een thuispeel onder begeleiding van de behandelaar, waarbij Radical Night Repair gebruikt wordt voor epidermale vernieuwing en dermale stimulatie. Deze peel kan in elk gewenste sterkte worden toegepast van licht, flexibel tot sterk. Uw behandelaar beschikt over de protocollen. Aanbevolen wordt om met de lichte thuispeel (2 x daags gedurende 3 dagen) te beginnen. Om de huid te kalmeren wordt aangeraden Renewal Crème te gebruiken. 
Voor optimaal resultaat te combineren met:Verkooplocaties van dit product

Klik hier voor een overzicht van alle verkooplocaties.0


Deel dit product