Dr. Zein Obagi

Op deze pagina vindt u meer informatie over Dr. Zein E. Obagi


Over Dr. Zein Obagi

17-02-2014

Internationaal bekend dermatoloog

Zein Obagi, MD onderzoeker, vernieuwer, wetenschapper, gepubliceerde auteur, docent en board-gecertificeerde dermatoloog.

Dr Zein Obagi heeft internationale faam bereikt als een toonaangevende autoriteit op huidverjonging. Hij is de oprichter en medisch directeur van ZO Skin Health, Inc. en is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe huidverzorgende behandelingen, protocollen en producten om een gezonde huid te bereiken.

Meer dan twintig jaar geleden was Dr. Zein Obagi pionier in het concept van de gezondheid van de huid. Hij bedacht en bracht op de markt een lijn van medische huidverzorgingsproducten - het oorspronkelijke Obagi Nu - Derm® systeem - dat de ouder wordende huid transformeerde. Dr. Obagi richtte WorldWide Products op, die het oorspronkelijke Obagi Nu - Derm® Systeem produceerde en op de markt bracht. Op dat moment, wilde dr. Obagi alleen de normen van de traditionele huidverzorging uitdagen. In plaats daarvan verbrijzelde hij de status quo.

Vandaag zijn zijn ideeën over de gezondheid van de huid niet meer verrassend, ze zijn mainstream geworden. Vervolgens werd WorldWide gekocht door Obagi Medical Products, Inc. een bedrijf waarmee Dr. Obagi niet langer meer mee is verbonden, maar die zijn achternaam (Obagi®) als hun handelsmerk heeft mogen behouden.

ZO Skin Health, Inc is verheugd om een vooraanstaande groep van internationaal gewaardeerde artsen van harte welkom te heten op dr. Obagi's wereldklasse multidisciplinaire ZO® faculteit. Deze faculteit bestaat uit de beste artsen in de plastische chirurgie, dermatologie en esthetische geneeskunde, en zal de groep van top artsen dienen als ambassadeurs voor de ZO® merk . Voor Nederland is dr. Catharina Meijer verbonden aan de ZO® faculteit.

ZO® Skin Health, Inc. en Dr. Obagi hebben geen zakelijke relatie met Obagi Medical Products , en Obagi Medical Products verkoopt of onderschrijft niet het gebruik van een ZO® product. "ZO" is een geregistreerd handelsmerk van ZO Skin Health, Inc "Obagi" en "Obagi Nu - Derm" zijn geregistreerde handelsmerken van Obagi Medical Products, Inc..
 

Dr. Zein Obagi, MD

  • Board certified dermatoloog
  • Hoofd dermatologie van het Obagi Skin Health Institute in Beverly Hills, California
  • Bedenker van ZO Skin Health™ by Zein Obagi, MD
  • Uitvinder van het Obagi Nu-Derm™ SysteemDeel dit bericht
Dr. Zein Obagi praat over Healthy Skin

16-02-2014

Dr. Zein Obagi te gast via satelietverbinding bij 4ME RTL4

Live verbinding met dr. Zein Obagi in Beverly Hills waar hij verteld ZO Skin Health. Hoe bereikt iedereen een mooie gezonde huid.Deel dit bericht